Je andere hersenhelft een keer gebruiken.

barre barre

workshop uitbuiken

Ben je zwanger en denk je dat je dikke buik straks helemaal verdwenen is? Jawel, in de sportschool, maar bel eerst barre barre!

Bij een zwangerschap vanaf ongeveer 34 weken is je buik mooi rond en kun je er prima een gipsafdruk van maken. Dit is volkomen veilig voor jou en je baby.

De afdruk kun je zelf, of met een paar vriendinnen, naar eigen ontwerp decoreren.

Leuk voor later, als je weer een wasbordje hebt en je buik hangt aan de muur van de kinderkamer! Kijk, daar heb jij in gezeten!

Woon je in de buurt van Rotterdam, dan kun je in het atelier in Barendrecht een afspraak maken. We houden ook regelmatig workshop uitbuiken in Breda.

In alle gevallen bel je het nummer van barre barre
(06) 53907027 of stuur je een mailtje naar info@barrebarre.nl.


Omdat er verschillende uitvoeringen mogelijk zijn, van alleen je buik tot en met een hele torso met armen, borsten, hals en een deel van je bovenbenen, kunnen we hier geen algemene informatie geven. We kijken samen wat je zelf het leukst zou vinden. We kunnen bijvoorbeeld ook een hand van je man op je buik mee afdrukken.
De eindafwerking gebeurt in het atelier. Geschilderd of met moza´ek bewerkt, naar eigen ontwerp of met een beetje hulp, het kan allemaal. Barre barre zeker weer.

workshop Hoera!-ik-word-oma!

Deze workshop voor aankomende grootouders wordt gegeven op aanvraag. Van dikke buik tot babykamer. Van krijtbord tot kapstokje.

terug

Hiero! | Scrap. | Wat? workshops. | Wat? feesten. | Quanta costa?

Je andere hersenhelft een keer gebruiken.

barre barre
workshops & creatieve feesten
Biezen 2
2992 VA  Barendrecht

www.barrebarre.nl
(0180) 532791
(06) 53907027
info@barrebarre.nl